O îngrijitoare româncă e cercetată în Italia sub acuzația că a vrut să înșele doi bătrâni bogați, ca să intre în posesia averilor lor, estimate la 800 de mii de Euro. Femeia a vrut să-i convingă să o treacă unic moștenitor în testamentele lor. Românca a reușise să le ia 30 de mii de Euro, bani pe care i-a cheltuit inclusiv la păcănele, relatează observator.tv.

Românca a lucrat ca îngrijitoare pentru un cuplu de bătrâni din provincia Gorizia din Italia. Deși era angajată de doar câteva săptămâni, ea a reușit să le câștige încrederea și, potrivit poliției, avea de gând să intre în posesia averii lor, precizează sursa citată.

Conform Trieste Prima, românca le-a promis celor doi bătrâni că va avea grijă de ei tot restul vieții, reușind la schimb să fie trecută în testament drept moștenitor unic al averii lor, care e estimată la 800 de mii de Euro.

Mai mult, ea a reușit să-i convingă să obțină dreptul legal de a administra conturile bancare curente ale bătrânilor. Profitând de aceasta, românca a retras din conturile bătrânilor peste 30 de mii de Euro, în doar câteva săptămâni.

Potrivit Il Giornale, românca s-a folosit de banii pe care i-a câștigat ușor în scop personal. S-a dus astfel în vacanță în Slovenia, la Nova Gorica.

Îngrijitoarea și-a cumpărat diverse bunuri, inclusiv bijuterii precum un colier și o brățară. Ea a intrat și la cazinouri și a cheltuit astfel bani inclusiv la păcănele.

Prin comportamentul ei însă, românca a trezit suspiciunea rudelor celor doi bătrâni care, atunci când și-au dat seama ce se întâmplă, au alertat poliția.

Îngrijitoarea româncă este acum cercetată în stare de libertate, dar urmează să dea socoteală în fața legii. (foto: observator.tv)