Gala Premiilor de Excelență în Management, evenimentul prin care Revista Capital recunoaște meritele celor care fac economia românească să crească, a ajuns la cea cea de-a cincea ediție. Gala va avea loc pe 25 iunie, iar printre nominalizații la categoria “Cel mai bun PR manager”  se numără și oneșteanca Corina Vințan.

Regulile sunt simple: cititorii Capital, împreună cu redactorii, îi vor alege pe cei mai buni dintre cei buni, la cele trei categorii de premii. Oneșteanca Corina Vințan (foto dreapta) poate fi votată AICI (la finalul articolului).

Corina Vințan este originară din Onești, fiind stabilită de mai mulți ani în București.

Iată prezentarea pe care i-o fac Corinei Vințan jurnaliștii de la Revista Capital: “Corina Vințan este fondator şi managing director al Links Associates şi unul dintre pionierii pieţei de comunicare strategică din România. Specializată în public affairs, relaţionare cu media, comunicare de brand şi corporate, aceasta a consiliat companii şi clienţi cu proiecte în sectoare precum industrie, energie, minerit, retail, real-estate, farma, mass media, diplomaţie publică şi organizaţii neguvernamentale.
Înainte de lansare agenţiei Links Associates, Corina a avut dublul rol de Director General al Departamentului de Comunicare şi de Purtător de Cuvânt în cadrul Ministerului de Afaceri Externe.

În această calitate, ea a jucat un rol important în restructurarea departamentului de comunicare, precum şi în comunicarea principalelor proiecte ale Ministerului la acea vreme: pregătirea României pentru aderarea la Uniunea Europeană şi ca membru al Consiliului de Securitate al ONU, asumarea unui nou rol în regiunea Mării Negre şi în NATO, Summit-ul Francofoniei, procesul de rebranding de ţară, proiecte punctuale legate de diplomaţia publică.

În calitate de diplomat şi înalt funcţionar public, principala provocare a Corinei a fost de a regândi modul de funcţionare al comunicării diplomatice, precum şi al percepţiei asupra corpului diplomatic român. Ea a contribuit la crearea unui nou cadru politic şi administrativ pentru a răspunde cerinţelor serviciului diplomatic reorganizat.

Înainte de a se alătura Ministerului Afacerilor Externe, Corina a fost Director Comercial la Evenimentul Zilei, parte a grupului Bertelsmann la acea dată, unde a învăţat şi înţeles practicile şi provocările mass-media în România.

Corina şi-a început cariera la agenţia de publicitate Saatchi&Saatchi, unde a fost, timp de şase ani, directorului departamentului de PR. În acea perioadă, Corina a lucrat pentru cele mai importante campanii politice şi de PR de la acea vreme: campanii pentru alegeri locale, prezidenţiale (Emil Constantinescu şi Mugur Isărescu), precum şi pentru clienţi comerciali globali: RWE, British American Tobacco, ING Bank, Bell Helicopters.” (foto: facebook.com/coraenea)