Sportivi de la toate secțiile CSM Onești, începând cu gimnastele de numai câțiva anișori, continuând cu atleții care au devenit adevărați colecționari de titluri naționale și încheind cu senzaționala Mihaela Cambei, triplă campioană europeană la haltere, la juniori II, au oferit, vineri, 20 decembrie, o demonstrație sportivă de excepție, în Sala de Gimnastică “Nadia Comăneci”, din Onești.

Zeci de părinți, o parte din aleșii locali (consilierii Elena Pașcu Apăvăloaie, Gelu Panfil, Ciprian Zarzu, Constantin Florian, etc.) primarul Nicolae Gnatiuc și “vicele” Ionuț Hozoi au răsplătit cu aplauze îndelungate momentele de virtuozitate puse în scenă de sportivii clubului condus de Ingrid Istrate. Au fost demonstrații de gimnastică, lupte, judo, haltere, toate contribuind din plin la spectacolul oferit de sportivii CSM Onești.

“Aceștia sunt copiii noștri, performerii noștri! Mulți dintre ei sunt campioni și au pregătit acest moment din dorința ca dumneavoastră să-i cunoașteți mai bine. Toți lucrează cu multă pasiune și nu vor renunța la ceea ce fac, orice s-ar întâmpla”, a spus directorul CSM Onești, Ingrid Istrate.

Demonstrația sportivă, despre care Istrate a spus că a fost pregătită de sportivi împreună cu antrenorii lor fără cunoștința sa, a debutat cu intonarea imnului național și s-a încheiat cu un program de colinde, că tot vom serba Crăciunul în câteva zile.

Printre spectatori l-am remarcat și pe omul de afaceri oneștean Marcel Colpoș, venit alături de soție și de cele două fiice pentru a-și susține nepoțica, care face gimnastică la CSM Onești.