Împărțiți pe mai multe echipe, lucrătorii DPP au început, de ieri, acțiunea operativă de dezinfecție a scărilor de bloc și a lifturilor din Onești, în paralel cu acțiunea de dezinfectare a străzilor.

Echipați corespunzător, angajații DPP au luat la rând toate scările blocurilor de pe strada Libertății. Operațiunea de dezinfecție la blocuri se va face etapizat, echipajele de la DPP urmând să ajungă la toate cele peste 1.400 de scări de bloc din Onești.

Angajații DPP au primit un sprijin important din partea societăților AgriShop și Chimcomplex, care au pus la dispoziție atomizoarele și substanțele de dezinfectare.

“Activitatea, desfăşurată de SC DPP SA Oneşti cu ajutorul a 10 pompe manuale şi 8 atomizoare, a început din str Libertăţii nr 5 şi se va desfăşura în toate scările de bloc din Oneşti.

De asemenea , continuăm dezinfecţia domeniului public al municipiului Oneşti, de ieri având la dispoziţie şi două atomizoare de mare capacitate (400 litri) montate pe tractoare.

Mulţumesc firmelor AgriShop şi Chimcomplex pentru atomizoarele şi substanţele donate în folosul comunităţii, ajutorul tuturor voluntarilor fiind de mare importanţă în combaterea infectării cu COVID-19”, a precizat primarul Nicolae Gnatiuc.