În această dimineață au fost finalizate lucrările la sensul giratoriu amenajat la intersecția străzilor Calea Mărășești, Calea Bacăului și Calea Slănicului din Onești, la ieșirea din oraș spre Bacău/Târgu Ocna/Comănești/Moinești, imediat după tranzitarea podului peste râul Trotuș.

Șoferii oneșteni și nu numai simțeau de mai multă vreme necesitatea amenajării unui sens giratoriu în respectiva intersecție. O intersecție foarte greu de traversat mai ales de către conducătorii auto care circulau pe direcția Târgu Ocna – Bacău, și care erau obligați să aștepte minute bune până prindeau un culoar liber, în condițiile în care trebuiau să acorde prioritate de trecere atât autovehiculelor care veneau dinspre Bacău cât și celor care se deplasau dinspre pod.

“Se impunea amenajarea acestui sens giratoriu pentru fluidizarea traficului si decongestionarea arterelor dinspre oraș, în special după formarea coloanelor la trecerea la nivel cu calea ferată”, ne-a declarat comisar Laurențiu Crețu, șeful Biroului Poliției Rutiere Onești.