Campionatul Național de Judo pentru Veterani, care s-a desfășurat la Poiana Brașov, pe parcursul zilei de ieri, a reprezentat o nouă ocazie pentru trei foști judoka din Onești să-și demonstreze valoarea pe tatami, în ciuda trecerii anilor.

Chiar dacă nu mai practică judo-ul de ani buni, Nicu Vulpoiu, Sorin Budău și Radu Marian se mențin într-o formă de invidiat, ceea ce-i ajută să fie mereu printre protagoniștii competițiilor rezervate veteranilor, la care participă.

La Campionatele Naționale de Judo pentru Veterani de la Poiana Brașov, întrecere organizată de Federația Română de Judo, Nicu Vulpoiu și Sorin Budău au izbutit să termine învingători la categoria de vârstă și de greutate la care au participat, iar lui Radu Marian i-a lipsit foarte puțin să cucerească a treia medalie de aur pentru Onești.

Nicu Vulpoiu a luat aurul la categoria +100 kg, M6 (sportivi cu vârsta peste 55 de ani), Sorin Budău s-a impus la categoria -90 kg, M2 (sportivi cu vârsta între 36 și 40 de ani), iar Radu Marian a obținut medalia de bronz (a pierdut în semifinale), la categoria -90 kg, M3 (sportivi cu vârsta între 41 și 45 de ani).