Angajații celor restaurantelor La Michele din Onești și Târgu Ocna s-au raliat, ieri, protestului pașnic organizat la nivel național de reprezentanții Organizației Patronale HORA față de măsurile adoptate de Guvern în domeniul HoReCa, pentru combaterea pandemiei de COVID-19, considerate deosebit de drastice.

Protestul a avut loc între orele 17.00 și 18.00, interval în care salariații lanțului de restaurante La Michele au ieșit în fața locațiilor unde lucrează, cu pancarte pentru a atrage atenția asupra situației.

Industria HoReCa este printre cele mai afectate de măsurile adoptate pentru combaterea pandemiei de coronavirus. Administratorii cer de urgență deschiderea localurilor în interior, pentru că au pierderi uriașe iar afacerile lor sunt în prag de a fi ruinate.

Conducătorii auto care au trecut ieri cu mașinile prin dreptul restaurantului La Michele de pe bulevardul Oituz din Onești în timpul protestului i-au aplaudat pentru inițiativă pe angajații unității.

La Michele deține un restaurant și o pizzerie în Onești, încă o pizzerie și o berărie în Târgu Ocna. Angajații Complexului Hotelier Trotuș din Onești și mulți alții din industria HoReCa din tot județul Bacău au protestat ieri pentru redeschiderea restaurantelor. (foto: facebook.com/La Michele)