O femeie în vârstă de 48 de ani, din satul Fundu Răcăciuni, comuna Răcăciuni, se află internată în stare gravă la spital, în comă și cu multiple răni la nivelul capului și la corp.

Femeia a fost găsită mai mult moartă decât vie, marți dimineață (n.r. – 14 august), în curtea concubinului ei, de 60 de ani, cel care de altfel a și alertat vecinii să sune la 112 și să cheme o ambulanță, când a realizat că partenera sa de viață și-a pierdut conștiința, scrie desteptarea.ro.

„În urma activităților specifice desfășurate, polițiștii au depistat și identificat un bărbat de 60 de ani, din comuna Răcăciuni, bănuit de comiterea infracțiunii de vătămare corporală. Față de acesta s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore și urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău cu propunere de arestare preventivă”, a declarat agent șef adjunct Cătălina Crețu, purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, pentru sursa citată.

O vecină de-a femeii a spus că a auzit la un moment dat cum aceasta ar fi strigat în gura mare: “omoară-mă odată, să termini cu mine!”

Mai mulți vecini susțin că femeia ajunsă în comă la spital ducea viață grea alături de concubinut său, care o bătea constant, de multe ori acesta refugiindu-se ba la un frate, ba la fostul soț.