În mai puțin de 3 săptămâni, la Onești va avea loc o nouă ediție a Festivalului Verii. Evenimentul este organizat exclusiv de o societate comercială din oraș, care a achitat în acest sens Primăriei Onești o chirie pentru cele trei zile cât vor ține manifestările din Parcul Municipal, și este dedicat tuturor categoriilor sociale și de vârstă.

UNU pe Trotuș publică astăzi, în exclusivitate, afișul complet și final al Festivalului Verii – ediția 2019, ce se va desfășura în zilele de 16, 17 și 18 august și care propune anul acesta câteva surprize (detalii AICI).

“Consider că artiștii asupra cărora ne-am oprit vor reuși să satisfacă gusturile majorității publicului. Onorariile pe care trebuie să le achităm nu sunt chiar așa ușor de suportat, dar tot ce ne interesează este ca oneștenii să se simtă bine în cele trei zile ale manifestării.

Pentru noi este o provocare să organizăm Festivalul Verii de la Onești, având în vedere că suntem la prima experiență de acest gen. Poate că nu va ieși totul perfect, dar vrem să facem din acest festival o manifestare care să adune de la an la an tot mai multă lume.

Vom face ușor-ușor trecerea către street-food, un concept des întâlnit în marile orașe, dar vom propune și alte surprize, ca să scăpăm acest festival de eticheta de bâlci. Totul se face însă cu răbdare”, ne-a precizat organizatorul evenimentului.

Andrada Bratovianu, Theo Rose (pe numele său real Theodora Diaconu – una dintre cele mai frumoase adolescente din showbiz-ul autohton, foto mare), Ioana Ignat, Adrian Sînă și Lino Golden cu siguranță că-i vor face pe tineri să vibreze, în timp ce pentru oneștenii trecuți de prima tinerețe au fost cooptați artiști la fel de cunoscuți și apreciați precum Margareta Clipa, Fuego, Geta Postolache, Gabriela Comăneci și Nicu Paleru.

“Pentru că acest eveniment coincide cu perioada concediilor și mulți oneșteni vin acasă din străinătate, ne gândim să adaptăm acest festival astfel încât să corespundă și gusturilor celor care trăiesc mai mult afară”, a mai precizat organizatorul festivalului.

În cadrul festivalului va avea loc și o expoziție de utilaje agricole – o altă noutate propusă de organizatori.