Deznodământul tragic al luării de ostatici de la Onești, din prima zi a acestei săptămâni, i-a determinat pe administratorii unui restaurant din localitate să anuleze evenimentul dedicat Zilei Femeii, pe care îl anunțaseră pentru sâmbătă, 6 martie.

Administratorul estaurantului Hanul din Borzești pregătise pentru seara de sâmbătă, 6 martie, un eveniment deosebit dedicat Zilei Femeii, cu trupa Millenium Band, din Chișinău, cap de listă, dar în lumina evenimentelor nefericite petrecute luni, când doi muncitori au fost sechestrați și uciși într-un apartament din Onești, a decis să contramandeze totul.

“Din compasiune față de suferința pe care o trăiesc astăzi familiile celor două persoane care și-au pierdut viața în urma tragicului eveniment care a întristat, de altfel, întreaga noastră comunitate, am luat decizia de a anula evenimentul ce ar fi trebuit să aibă loc sâmbătă, 6 martie, în restaurantul nostru.

Pe această cale dorim să ne cerem scuze față de toți invitații noștri din Onești, Iași, Botoșani, Galați, etc., care apucaseră să își rezerve locuri la evenimentul nostru, trupei Millenium Band și tuturor celor care își făcuseră planuri să fie prezenți alături de noi, sâmbătă seară.

Considerăm că, în aceste momente, gândurile, energia și întreg suportul nostru, al oneștenilor, trebuie să se îndrepte într-un singur sens. Ca atare, evenimentul dedicat Zilei Internaționale a Femeii nu va mai avea loc, iar restaurantul va fi închis.

Dumnezeu să-i odihnească în pace!”, se arată într-o postare pe Facebook.

O țară întreagă a fost șocată de dubla crimă din Onești, unde un bărbat a luat ostatici doi muncitori şi apoi i-a ucis (toate informațiile pe acest subiect le găsiți în ziarul nostru, la secțiunea Actualitate).