Primarul municipiului Onești, Nicolae Gnatiuc, a semnat săptămâna trecută, mai precis pe 27 iunie, contractul de execuție în vederea executării lucrărilor de întreținere a Căii Bacăului și a Căii Brașovului (ieșirile din oraș către Bacău, respectiv spre Brașov), lucrări ce vor demara până la sfârșitul acestei săptămâni, spre marea bucurie a șoferilor pentru care parcurgerea celor două tronsoane de drum devenise un calvar, din cauza zecilor de gropi din asfalt.

“Încă o promisiune făcută oneștenilor se materializează!

Joi , 27 iunie am semnat Contractul de Execuţie lucrări pentru obiectivul “Întreţinere a căii de rulare pe DN 11, tronson Calea Bacăului şi tronson Calea Braşovului din Municipiul Oneşti, Judeţul Bacău”. Termenul de execuţie al contractului, care are o valoare de 570.000 de lei fără TVA, este de 60 de zile de la data emiterii ordinului de începere a acestuia, după prezentarea dovezii privind constituirea garanţiei de bună execuţie.
Constructorului, care va începe din această săptămână lucrările pregătitoare, îi doresc vreme bună pentru a finaliza cât mai repede acest contract!”, se arată într-o postare pe Facebook a edilului-șef al Oneștiului. (sursa foto mare: Google Maps; foto mic: facecook.com/PrimarOnesti)