Un bărbat de 64 de ani, care locuia în Sectorul 4 al Capitalei, a fost omorât în bătaie în prima zi a anului, de trei tineri, foști chiriași, în urma unor neînțelegeri legate de banii de chirie.

Suspecții crimei care a îngrozit Capitala au fost prinși, iar asasinatul a scos la iveală misterul unei dispariții care s-a petrecut în urmă cu trei ani.

Potrivit primelor date din anchetă, cei trei suspecți ai crimei din Sectorul 4 sunt din județul Bacău și lucrau de mai mult timp în București, în domeniul construcțiilor.

Polițiștii i-au capturat pe cei trei suspecți și au fost conduși la Serviciul Omoruri, doi dintre ei, reținuți joi, fiind deja audiați toată ziua de ieri.

“Totul ar fi plecat de la faptul că foștii chiriași, trei tineri din Bacău care muncesc în Capitală în construcții, nu ar fi plătit banii de cazare. Proprietarul casei le oprise buletinele, așa că în noaptea crimei cei trei tineri s-au întors la locuință pentru a-și recupera actele de identitate.

Bărbatul a fost bătut și, în timpul altercației ar fi căzut pe gresie și s-ar fi lovit puternic la cap”, relatează antena3.ro.

„În noaptea de 1 ianuarie, în jurul orei 23.50, prin apel 112 a fost sesizat că în locuinţa sa a fost găsit decedat un bărbat de 64 de ani, prezentând anumite leziuni în zona capului. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei. Cadavrul a fost ridicat şi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei. Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor”, informează Poliţia Capitalei.

Crima de miercuri seară scoate la iveală un mister vechi de trei ani, atât cât a trecut de la dispariția concubinei bărbatului ucis, o profesoară de muzică.

Vecinii se tem că femeia a fost la rândul ei victima unui asasinat. La fel ca în celebrul caz Caracal, spun că au simţit de multe ori miros de ars în zonă.