Ediția din acest an a Galei Sportului și Învățământului Oneștean”, în cadrul căreia vor fi premiați elevii, sportivii, profesorii și antrenorii care au obținut rezultate deosebite la olimpiadele școlare și competițiile sportive naționale și internaționale, va avea loc vineri, 20 decembrie, începând cu ora 17.00, la Cinematograful Capitol.

Ca urmare a demersurilor întreprinse la Ministerul Educaţiei Naţionale, Ministerul Finanţelor Publice, ISJ Bacău şi Curtea de Conturi a României, în acest an autoritățile locale au alocat pentru premiile elevilor, sportivilor, profesorilor şi antrenorilor care au obţinut distincţii la fazele finale ale olimpiadelor şi concursurile naţionale şi internaţionale, peste 150.000 de lei.

Ediția “Galei Sportului și Învățământului Oneștean” din acest an se va încheia cu un concert susținut de îndrăgita artistă Elena Gheorghe (foto mic).

Altfel, Mihaela Cambei (foto mare, în lacrimi după primirea premiului), câștigătoarea titlului de “cel mai bun sportiv” al Oneștiului în 2018, este favorită să câștige această distincție și în 2019, sportiva legitimată la CSM Onești având un parcurs formidabil și anul acesta.