Un bătrân din comuna Găiceana, judeţul Bacău a căzut în plasa şarlatanilor. Omul a crezut că a fost sunat de fiul lui, aflat pe un pat de spital. Crezând că îşi ajută băiatul, i-a dat unui necunoscut 8.000 de lei, informează Pro TV.

Bătrânul a fost sunat aproape de miezul nopţii şi timp de două ore a fost ţinut de vorbă la telefon. Persoanele de la celălalt capăt al firului s-au prezentat ca fiind fiul omului, medicul care se ocupa de caz şi şeful casei de pensii. Între timp, la poartă şi-a făcut apariţia un necunoscut, care a spus că este asistentul doctorului.

Convins că-și ajută băiatul, bărbatul în vârstă de 73 de ani nu a mai stat pe gânduri i-a dat străinului de la poartă 8.000 de lei.

Abia după ce individual a plecat cu banii, bătrânul și-a dat seama că a fost păcălit și a sunat la 112.

“Când a plecat (n.r. – fiul bătrânului) de acasă, se simţea cam rău. Când a zis <tată, sunt eu Costel şi îmi e rău> şi când a plecat de acasă că a stat vreo 3 săptămâni, chiar i-a fost chiar rău, am zis că aşa e. Decât la el m-am gândit şi nu m-am gândit că o să mă păcălească”, a mărturisit victima, pentru sursa citată. (sursa foto: captură Pro TV)