Nu doar absolvenții claselor a 12-a din oraș și părinți de-ai acestora au luat parte la evenimentul organizat, în premieră, în Parcul Municipal, ci și foarte mulți fani, de toate vârstele, ai trupei Carla’s Dreams. Oneștiul a vibrat pentru o oră și ceva în acordurile băieților de la Chișinău. 

După paradă, absolvenții claselor a 12-a de la cele 6 instituții liceale din Onești (Colegiul Tehnic “Petru Poni”, Colegiul Național “Dimitrie Cantemir”, Liceul Tehnologic, Colegiul Sportiv “Nadia Comăneci”, Colegiul Tehnic “Gheorghe Asachi” și Colegiul Național “Grigore Moisil”) s-au adunat pe platoul din fața Sălii Polivalente “Nadia Comăneci”, din Parcul Municipal, unde cei mai buni dintre ei au fost răsplătiți cu diplome și premii.

Distincțiile au fost oferite de primarul Nicolae Gnatiuc și de “vicele” Laura Abageru.

Fiecare șef de promoție de la cele șase licee oneștene a ținut câte un scurt speech.

Între timp, parcul a început să se populeze tot mai mult, oneșteni de toate vârstele așteptând cu nerăbdare momentul trupei Carla’s Dreams.

Tinerii, de fapt tot publicul prezent, în jur de 3.000 de persoane, s-au comportat mai întâi timid la apariția celor șase “mascați” de la Chișinău, dar solistul trupei Carla’s Dreams nu s-a lăsat până când oneștenii n-au scăpat de inhibiții.

S-a dansat în draci, toată lumea a stat numai cu mâinile pe sus, iar la finalul concertului s-a stabilit că a fost una dintre cele mai reușite prezențe a unor artiști pe scena oneșteană.

“Pentru mine, care sunt fan Carla’s Dreams, a fost ceva de vis! Dar și pentru colegii mei a fost la fel, cred că nu sunt mulți în țară care se pot lăuda că le-a cântat Carla’s Dreams la Marșul Absolvenților”, a spus o proaspătă absolventă.

Altfel, fanii înrăiți ai trupei Carla’s Dreams s-au postat în fața scenei cu mult înaintea evenimentului propriu-zis, surprinzându-i pe băieții de peste Prut când efectuau probele de sunet.

La probe, componenții Carla’s Dreams  au apărut îmbrăcați în ținute lejere, fără celebrele hanorace negre cu logo-ul trupei (foto ultima, surprinși cu spatele, când urcau în mașină). Pentru a nu fi identificați, fiecare dintre ei a purtat totuși pe cap câte o cagulă neagră, ascunzându-și ochii cu ajutorul ochelarilor de soare.

„Nu sunt eu foarte înnebunit după acest stil de muzică, dar au făcut show! (n.r. – Carla’s Dreams). Sincer, chiar am rămas impresionat, îi văzusem și la Comănești, vara trecută, dar acum chiar n-am ce comenta. Jos pălăria, super-show!”, ne-a spus un absolvent de la „Asachi”.