Traficul rutier în intersecția de la “Gheuri” – străzile Republicii cu Tineretului – din Onești s-a desfășurat cu mare greutate în ultimele aproximativ trei săptămâni, în condițiile în care semafoarele nu au funcționat, din cauza unei defecțiuni.

Au ieșit la iveală lacunele șoferilor, chiar și un accident rutier (o tamponare) petrecându-se în respectiva intersecție, din cauza nerespectării semnificației indicatorului “cedează trecerea” (detalii AICI).

Din surse neoficiale, în intersecția de la “Gheuri”, în lipsa semafoarelor, aproape 30% dintre cursanții școlilor de șoferi din Onești care au susținut proba practică în această perioadă au greșit flagrant, fiind declarați respinși.

Calvarul șoferilor va lua sfârșit în această seară. Piesa defectă a sosit într-un final, a fost deja montată, astfel că semaforul de la “Gheuri” va fi repus în funcțiune chiar în această seară, după ora 23.00, când se va da liber circulației în tot orașul, după finalul Superspecialei din cadrul Raliului Moldovei.