Café du Théâtre, ce aparține firmei fostului fotbalist Cristi Ciocoiu (foto mare, alături de MM Stoica), va fi evacuată cu forța de la parterul Teatrului Bacovia. Contractul a fost reziliat după trei ani de procese, iar datoriile cafenelei către teatru depășesc 100.000 de lei, chirie și penalități de întârziere, scrie zdbc.ro.

În urmă cu o lună, Curtea de Apel Bacău a respins ultima cale de atac a chiriașului, iar pe 12 iunie 2020 s-a obținut de la Judecătoria Bacău încuviințarea executării silite. După evacuare, teatrul va trebui să înceapă recuperarea datoriilor, în condițiile în care Fiscul a pus sechestru încă din 2017 pe mobilierul și dotările cafenelei lui Cristi Ciocoiu.

„Important este că am reîntregit teatrul! Vom vedea ce vom face acolo, să constatăm întâi ce rămâne în urma lor, că s-a intervenit asupra unei clădiri de patrimoniu și nu știm ce găsim acolo. Sper să facem în spațiul eliberat un salon de socializare a publicului înaintea spectacolelor, să expunem afișele vechi ale teatrului, un muzeu în care să organizăm evenimente”, a declarat pentru sursa citată Eliza Noemi Judeu, directoarea Teatrului Bacovia.

Cristian Ciocoiu, acum în vârstă de 44 de ani, a jucat ca atacant la FCM Bacău și Steaua București în câte două perioade la fiecare dintre aceste două echipe și a înscris 60 de goluri în 263 de apariții în Liga 1. (foto: gsp.ro)