Cazul șocant petrecut în localitatea Cârligi, comuna Filipești, județul Bacău (detalii AICI) nu a rămas fără urmări, bărbatul care le-a violat timp de doi ani pe fiicele concubinei sale, două adolescente de 15, respectiv de 17 ani, fiind trimis după gratii.

“Un bărbat de 43 de ani, cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de viol şi lovire sau alte violenţe, a fost reţinut de poliţişti pentru o perioadă de 24 de ore. Ulterior, acesta a fost prezentat instanţei care a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

La data de 06 august a.c., poliţiştii au fost sesizaţi de către o femeie de 37 de ani, din comuna Filipeşti, despre faptul că un bărbat de 43 de ani cu care aceasta avea o reklaţie de concubinaj, ar fi întreţinut relaţii sexuale prin constrângere cu cele două fiice minore, de 15 şi 17 ani.

În urma probatoriului administrat în cauză, bărbatul de 43 de ani a fost reţinut de poliţişti pentru o perioadă de 24 de ore şi ulterior, a fost prezentat Judecătoriei Buhuşi care a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunilor de viol şi lovire sau alte violenţe sub forma violenţei în familie”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, inspector principal Cătălina Păduraru.