Poliţiştii au identificat şi reţinut un bărbat de 44 de ani, care, în noaptea de 26/27 aprilie a.c. ar fi distrus bunuri în incinta unui bar din comuna Zemeş şi ar fi lovit şi ameninţat un tânăr de 17 ani.

La data de 03 mai a.c., poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Moineşti s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în noaptea de 26/27 aprilie a.c., un localnic de 44 de ani ar fi distrus bunuri în incinta unui bar din comuna Zemeş şi ar fi lovit şi ameninţat un tânăr.

În urma activităţilor de cercetare şi investigare efectuate, poliţiştii au stabilit că, bănuitul s-ar fi deplasat la barul din localitate, unde, pe fondul consumului de alcool, ar fi provocat scandal, ar fi ameninţat cu un briceag un tânăr de 17 ani pe care l-ar fi lovit.

Poliţiştii îl cercetează sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere, ameninţare, lovire sau alte violenţe şi port fără drept de obiecte periculoase.

Bărbatul a fost reţinut de poliţişti pentru o perioadă de 24 de ore şi a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Moineşti care a dispus măsura controlului judiciar. (sursa: IPJ Bacău)