Grup Șerban Holding, una dintre cele mai bine cotate companii din țară cu capital sută la sută românesc, cu o cifră de afaceri de peste 80 de milioane de euro, vine în întâmpinarea clienților săi cu noi produse de calitate, din producția proprie, pe care le găsiți, începând din această săptămână, în toate băcăniile Șerban din Onești.

Aflat într-o continuă dezvoltare, Grup Șerban Holding a mizat anul acesta, pe lângă multe alte investiții, pe dezvoltarea și modernizarea sectorului agricol.

În acest fel, pe lângă culturile de cereale și plante oleaginoase, anul acesta au fost dezvoltate și culturi de de leguminoase – ceapă, cartofi, morcovi – care, începând din această săptămână, se găsesc la vânzare, în spații atent amenajate, în magazinele proprii din Onești ale Grup Șerban Holding – Băcăniile Șerban.

Grup Șerban Holding mizează începând din luna iulie a acestui an și pe experiența profesională de peste 30 de ani în domeniul agriculturii a doi experți americani, pe nume James Barlow și a Veronika Schultz, tot în sectorul agricol – DETALII AICI.

În Onești sunt 5 băcănii Șerban: Băcănia Șerban George Călinescu (lângă magazinul de încălțăminte Leonardo), Băcănia Șerban Oituz (pe bulevardul Oituz nr. 21), Băcănia Șerban Orizont (strada Mercur nr. 5), Băcănia Șerban Brașov (Calea Brașovului) și Băcănia Șerban Sf. Apostoli (strada Sfinții Apostoli).