După cum UNU pe Trotuș a anunțat, în exclusivitate, AICI, în această dimineață a avut loc un accident rutier, pe DN 12A, în afara localității Târgu Trotuș, după ce o tânără de 19 ani a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat cu mașina în șanț, dorind să evite impactul cu un alt autoturism.

În urma cercetărilor efectuate la fața locului, polițiștii rutieri au stabilit împrejurările în care s-a produs accidentul în urma căruia au rezultat trei victime, și nu două, cum v-am informat inițial. A treia victimă este un tânăr de 20 de ani.

“Astăzi, la ora 10.50, pe DN 12A, în afara localității Târgu Trotuș, o tânără de 19 ani, din Onești, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Târgu Ocna – Onești, s-a angajat în depășirea unei coloane de autovehicule și încercând să evite impactul cu un autoturism condus de o femeie de 46 de ani, din Târgu Trotuș, care de asemenea intenționa să se angajeze în depășire, a pierdut controlul volanului virând brusc la stânga, a intrat în șanț și s-a răsturnat. Nu a existat impact între cele două autovehicule.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a trei tineri, pasageri în autoturism, două fete de 17 ani și un tânăr de 20 de ani. Șoferițele nu se aflau sub influența alcoolului. Se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, inspector principal Cătălina Păduraru.