UPDATE – 15.53: OFICIAL: Cum s-a produs ACCIDENTUL de pe DN 12A. Șoferița de 19 ani care s-a răsturnat cu mașina în șanț este din ONEȘTI. TREI VICTIME! – detalii AICI

UPDATE – 11.49: Din primele cercetări efectuate de polițiștii rutieri prezenți la fața locului și potrivit spuselor șoferiței de 19 ani, care a ajuns cu mașina în șanț, accidentul s-ar fi produs în momentul în care aceasta, deplasându-se pe direcția Târgu Ocna – Onești, s-a angajat în depășirea unei coloane de mașini. În același timp, o altă șoferiță ar fi executat aceeași manevră de depășire, fapt care a incomodat-o pe șoferița de 19 ani. Între cele două mașini nu s-a produs nici un impact, mașina răsturnată în șanț ajungând acolo în urma manevrei bruște prin care șoferița de 19 ani a evitat coliziunea cu celălalt autovehicul.

După ce polițiștii rutieri vor finaliza raportul, vom reveni cu informații precise privind împrejurările în care s-a produs accidentul, în urma căruia două persoane au ajuns la spital.

Cele două șoferițe implicate în accident au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Un accident rutier s-a produs, în această dimineață, pe DN 12 A, între localitățile Târgu Trotuș și Târgu Ocna, o mașină condusă de o tânără de 19 ani, în care se mai aflau două adolescente de 17 ani, răsturnându-se în șanț.

Cele două adolescente de 17 ani au ajuns la spital.

Traficul în acest moment se desfășoară alternativ, pe un sens.

Știre în curs de actualizare.