O profesoară din Bistriţa-Năsăud a murit după ce a fost speriată de un hoţ care i-a intrat în casă. Femeia în vârstă de 69 de ani a murit aproape instantaneu atunci când s-a întâlnit cu bărbatul care a intrat în casă pe geam.

Femeia a murit joi, însă abia sâmbătă dimineaţă a fost găsit trupul ei.

Unul dintre vecini a fost sunat de rudele femeii şi a fost rugat să verifice dacă fosta profesoară este acasă. Astfel, el a încercat să intre în locuință însă nu a reușit, ușile fiind închise, așa că s-a uitat în casă pe geam. Atunci a văzut-o pe femeie căzută în mijlocul casei, cu fața în jos.

Pe corpul femeii nu au fost descoperite semne de violență, cauza decesului fiind un infarct. Fiica femeii a descoperit faptul că mama sa nu mai are bijuteriile de care nu se despărțea niciodată, mai multe inele, o brățară și cerceii, iar din locuință lipsește suma de 2.750 de lei.

Anchetatorii bănuiesc că hoțul a suprins-o pe femeie în casă, iar aceasta s-a speriat atât de tare, încât a făcut infarct și s-a stins înainte de a putea să ceară ajutor. De asemenea, se bănuiește că femeia i-ar fi indicat hoțului locul unde se aflau banii.

În casă, femeia mai avea o cutie plină cu bijuterii, însă aceasta a fost găsită neatinsă. Hoțul nu s-a mai atins de alte bunuri din casă. Se pare că acesta a fugit pe fereastră, pe unde și intrase (sursa: observator.tv)