O tânără mămică, victimă a unui violator lăsat în libertate de magistraţi, a trecut prin clipe de groază, la bordul unui avion, fiind salvată din mâinile obsedatului de trupele special, scrie antena3.ro.

Izabela locuia în Onești și ani la rând a fost hărțuită de un pervers, care a fost și condamnat pentru faptele sale, însă a fost lăsat în libertate. Toate acestea pentru că sentința nu e definitivă, mai relatează sursa citată. Potrivit spynews.ro, sătulă să stea cu frică în propria casă din cauza individului de 51 de ani care a făcut o obsesie pentru ea, Izabela a decis să părăsească definitiv ţara.

Chiar în ziua când s-a dus la Aeroportul “George Enescu” din Bacău, obsedatul a urmărit-o pas cu pas și chiar s-a urcat la bordul avionului.

„L-am anunţat şi pe fratele meu, iar el a alertat paza aeroportului. Am coborât prima din avion, cu fetiţa în braţe, şi am luat-o la fugă, ca să nu mă ajungă din urmă. M-am ascuns la toaletă, apoi am fugit spre fratele meu, care era însoţit de poliţişti de la trupele speciale, înarmaţi cu puşti”, a mărturisit Izabela C. (foto: arhivă)

Articolul integral AICI