Metoda „Accidentul” a făcut o nouă victimă în județul Bacău. De această dată, o bătrână de 78 de ani, din Onești, a rămas fără 11.000 de lei după ce un bărbat care se dădea drept medic i-a spus telefonic că fiul său a avut un accident și că trebuie bani pentru a-l putea trata în străinătate, relateaza realitateadebacau.net.

Totul s-a petrecut în numai câteva minute, sâmbătă după-amiază. Femeia nu a realizat că este victima unei înșelătorii și a respectat toate dispozițiile primite prin telefon de la escroci.

“Femeia a fost sunată de falsul medic sâmbătă, în jurul orei 15,00, când bărbatul de la telefon i-a spus să adune toți banii pe care îi are în casă și să îi dea unei persoane care ar urma să îi ducă la spital. În continuare, scenariul este clasic. Bătrâna a intrat în panică, a adunat 11.000 de lei și a ieșit la poartă, unde i-a dat banii unui bărbat. Abia când și-a mai revenit din șoc femeia și-a sunat băiatul și după ce s-a convins că acesta este sănătos și nu fusese victima vreunui accident, a sunat la 112”, scrie sursa citată. (foto: arhivă)