(P) .

O femeie din Louisiana, SUA, este căutată de poliţie după ce şi-ar fi împuşcat iubitul într-o dimineaţă. Incidentul a avut loc după ce bărbatul ar fi refuzat să se certe cu ea, potrivit poliţiei, relatează observatornews.ro.

Potrivit Caddo-Shreveport Crime Stoppers, anchetatorii sunt în căutarea unei femei în vârstă de 29 de ani pe numele său Jenalisha Lawrence, suspectă de tentativă de omor după ce şi-ar fi împuşcat iubitul de 34 de ani.

Un apel de urgenţă a fost trimis poliţiei de vecini după ce au fost auzite zgomote puternice de împuşcături în vecinătatea unui bloc de pe strada Grisby, din Louisiana. La sosire, forţele de ordine au găsit un bărbat inconştient, aflat la pământ într-o baltă de sânge.

Vecinii au relatat faptul că între cei doi ar fi avut loc o ceartă, iar pentru că iubitul ei nu ar fi dat curs discuţiei, Jenalisha, într-un moment de furie, l-a împuşcat. S-a urcat apoi la volanul unei maşini verzi, marca Honda Accord, şi ar fi demarat în trombă de la locul incidentului.

Bărbatul se află în stare critic, la spital, medicii fiind rezervaţi în privinţa şanselor sale de supravieţuire. (foto: imagine ilustrativă)