FC Viitorul Curița a izbutit să se califice la turneul de baraj pentru promovarea în Liga a 3-a, după ce a câștigat cu scorul de 3-1, în această dimineață, manșa retur a disputei cu Dinamo Bacău, pentru desemnarea celei mai bune echipe din județ. FC Viitorul Curița s-a impus astfel cu scorul general de 3-2, după ce în urmă cu o săptămână pierdea nedrept, la Târgu Ocna (scor 0-1), dintr-un penalty, la ultima fază a meciului.

În partida de la Săucești, FC Viitorul a deschis scorul în minutul 12, prin Gâză, însă la pauză s-a intrat la egalitate, 1-1, după ce Boghian a marcat la ultima fază a primei reprize.

Viitorul nu numai că nu a acuzat șocul. Gruparea de lângă Onești a revenit de la cabine parcă și mai motivată, simțind că poate da lovitura în fața formației pe care toată lumea o creditase înaintea acestei “duble” de baraj cu prima șansă.

Iar Chiriac – “asul din mâneca noastră”, cum l-a numit directorul tehnic Costică Ene, a pecetluit calificarea Viitorului Curița la turneul de baraj pentru promovarea în Liga a 3-a, după ce a punctat de două ori, în minutele 59 și 71. Și doar un singur gol ar fi fost suficient pentru calificarea echipei lui Rareș Mihalache (foto mic). Au fost însă două, ca să nu se supere nimeni și ca finalul partidei să nu se mai joace cu respirația tăiată.

FC Viitorul va evolua astfel pentru a doua oară de la înființare cu promovarea în Liga a 3-a pe masă. De această dată o așteaptă un turneu în 3, cu Sporting Vaslui și Dante Botoșani, pe teren neutru. Vom reveni însă cu detalii despre acest triunghiular, zilele viitoare. (foto: arhivă)