Rețeaua Roger&Bunghez”, parte a companiei omonime înființată în 1991 de către antreprenorul oneștean Eugen Bunghez, și-a făcut zilele trecute intrarea pe piața cărnii și a produselor din carne din Focșani (Vrancea), unde a deschis un magazin pe strada Mărășești nr. 4A, în cadrul galeriei comerciale Penny Market.

Pandemia de coronavirus nu a afectat planurile de dezvoltare ale companiei oneștene “Roger&Bunghez”. Cea de-a 15-a măcelărie tradițională “Roger&Bunghez” din Moldova și cea de a 8-a dezvoltată în cadrul parteneriatului cu lanțul Penny Market, aparținând retailerului german Rewe, s-a deschis recent în Focșani, municipiul de reședință al județului Vrancea. Aceasta dispune de o suprafață de vânzare de 125 mp, sortimentația fiind construită, după cum ne-am obișnuit, în jurul ofertei de produse și preparate din carne proprii, ponderea acestora fiind de 95%.

Măcelăriile tradiționale “Roger&Bunghez” mai sunt prezente în Onești, Bacău, Moinești, Târgu Ocna, Botoșani, Dorohoi și Târgu Frumos (Iași).

Obiectivul nostru este ca până la sfârșitul anului să mai deschidem cel puțin încă cinci unități. Orașele sunt alese, iar planul este bine pus la punct. Am deschis acest magazin la Focșani, unde îi așteptăm pe clienți cu prețuri de producător și oferte speciale, și pot să afirm că suntem în grafic cu ceea ce ne-am propus pe parte de dezvoltare”, a declarat Alin Bunghez, unul dintre administratorii companiei.

Grupul de firme Roger&Bunghez deține propriul abator în comuna Cașin (unul dintre cele doar două acreditate de către DSVSA Bacău la nivelul județului Bacău) și numără în prezent 220 de angajați.