Agricultorul Group, aflată în topul celor mai importante companii din județ, are disponibile mai multe locuri de muncă, după ce a achiziționat și activele fabricii de morărit și panificație Panimon, în cadrul unei strategii de dezvoltare pe care o urmează cu succes.

Compania Agricultorul din Onești, unul dintre cei mai importanţi traderi de cereale şi distribuitori de materii prime agricole din zona Moldovei, controlată de antreprenorul Ilie Mihai, a raportat pentru 2020 o cifră de afaceri de 239,8 mil. lei (aproximativ 50 mil. euro), în creştere cu 11% faţă de anul anterior, când compania a avut afaceri totale de aproape 216 mil. lei (45,5 mil. euro), potrivit calculelor făcute de ZF pe baza datelor de pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice.

Urmând strategia de dezvoltare pe care și-a propus-o, compania Agricultorul are numeroase posturi disponibile, atât la Onești, cât și la Târgu Ocna, unde recent a renovat complet fabrica de pâine de pe strada Tisești.

Agricultorul angajează începând de la inginer automatist, agent de vânzări, electrician și morar până la manipulant ori femeie de servici. Toate LOCURILE DE MUNCĂ disponibile în cadrul companiei Agricultorul Group sunt disponibile în Onești, Târgu Ocna și în localitatea Bârsănești și le găsiți mai jos: