Un tânăr care a supraviețuit incendiului din clubul Colectiv din București, în 30 octombrie 2015, pierzându-și în schimb prietena, a murit ieri, la mai bine de 20 de luni de la tragicul eveniment.

“65. RIP Răzvan şi să-ţi fie bine acolo, lângă Tina”, este mesajul postat pe pagina de Facebook “Împreună rezistăm. Nu uitaţi de #Colectiv!”.

Din unele informații, Răzvan a ales să-și pună capăt zilelor, după ce nu a mai suportat să trăiască plin de rănile fizice și sufletești (în incendiul de la Colectiv tânărul își pierduse prietena, Tina) cauzate de tragedia din 30 octombrie 2015.

La un an şi nouă luni de tragedia din clubul Colectiv, astăzi se va desfășura un eveniment dedicat victimelor incendiului.

“În data de 30 iulie, începând cu ora 20.00 şi până la ora 8.00 dimineaţa, a doua zi, va avea loc evenimentul Noapte albă la #Colectiv, întrucât se împlinesc un an şi nouă luni de la cumplita tragedie care ne-a îndoliat inimile pe vecie. Haideţi să ne revedem şi să nu îi dăm uitării pe cei care nu se mai află fizic printre noi”, se precizează într-un mesaj distribuit pe pagina de Facebook a Asociaţiei Colectiv GTG 3010.