După ce procedura de verificare a semnăturilor celor 1.145 de slăniceni care și-au manifestat susținerea față de grupul ce a inițiat demersul de demitere a lui Gheorghe Baciu s-a încheiat, organizarea referendumului a devenit o chestiune de câteva săptămâni.

Pentru asta este nevoie ca prefectul județului Bacău, Maricica-Luminița Coșa, să emită un ordin de constituire a comisiei de organizare a referendumului pentru demiterea primarului orașului Slănic Moldova, Gheorghe Baciu.

Deja, Prefectura Județului Bacău a solicitat “Judecătoriei Onești, Consiliului Județean Bacău, Primarului orașului Slănic Moldova și, respectiv, Consiliului Local al orașului Slănic Moldova, desemnarea, cu celeritate, a câte unui reprezentant în comisia de organizare a referendumului pentru demiterea primarului orașului Slănic Moldova, județul Bacău”.

Probabil că după sărbătorile de Paște, prefectul județului va emite și ordinul mult așteptat de slănicenii care au semnat pentru organizarea referendumului de demitere.

Locuitorii din Slănic Moldova au mai multe nemulțumiri față de felul în care Gheorghe Baciu a administrat orașul din iunie 2016 încoace.

Sursa foto: desteptarea.ro