Fabrica de biscuiți Croco Onești, cel mai mare producător de biscuiți și sticksuri cu capital sută la sută românesc, continuă să-și diversifice gama de produse, oferind consumatorilor trei noi delicatese.

Cele mai noi produse marca Croco care se găsesc pe rafturile magazinelor sunt Crackers cu susan alb, Crackers cu sare și Crackers Digestivi. Toate trei sunt sortimente premium, făcute după rețete speciale.

De pildă, Crackers Digestivi se adresează unei anumite categorii de consumatori, fiind vorba despre un produs realizat din făină integrală, fără conservanți sau coloranți, fiind un produs cu efect detoxifiant și energizant.

“Prin lansarea acestor trei noi sortimente nu facem altceva decât să urmăm tendințele pieței, dar nu ne vom opri aici. Ca element de noutate, în următoarele luni pregătim alte opt produse noi, pentru că dorim să vedem care este cea mai bună abordare, ne-a declarat Cristina Jitea, directorul de vânzări al companiei Croco Onești.

Fabrica de biscuiți Croco și-a diversificat foarte mult gama de produse în ultimii ani, când a lansat pe piață sortimente de toate felurile. Astfel, numai anut trecut au apărut pe piață, sub marca Croco, grisinele cu susan și in, grisinele cu chimen și susan, grisinele cu rozmarin și oregano, crackers pizza și biscuiții cacao cu cremă de vanilie.

Fabrica de biscuiți Croco a depășit 500 de angajați după ce și-a mărit capacitatea de producție, în urma finalizării investițiilor de peste 8 milioane de euro, de anul trecut. Acestea au constat în amenajarea de noi spații de producție și depozitare și noi capacități de producție.