Viitorul Curița se îndreaptă cu pași mari și siguri către barajul de promovare în Liga a 3-a. În runda a 23-a, echipa pregătită de Costică Ene s-a impus fără probleme, scor 5-0, pe terenul celor de la Siretul Bacău.

Viitorul Curița și-a trecut în cont al 18-lea succes stagional, după un meci fără istoric, pe terenul Siretului Bacău, ocupanta locului 10 înaintea acestei etape.

Cășunenii au deschis scorul în minutul 24, prin golul înscris de George Folia, cel care la mijlocul reprize secunde (minutul 68) avea să realizeze “dubla”. La pauză a fost 2-0 pentru Viitorul Curița, grație reușite lui Silviu Lupu.

La trei minute după pauză, Vasile Padovei a mărit avantajul echipei finanțate de Mihai Fudulache, tabela fiind închisă cu un sfert de oră înainte de final, de Rareș Mihalache: 5-0.

“Am dominat meciul cu autoritate și am obținut o victorie meritată. Nu ne interesează ce fac celelalte echipe, contează doar cum ne prezentăm noi și sunt mulțumit că reușim să legăm victoriile. Săptămâna viitoare ne așteaptă un meci al orgoliilor, derby-ul local cu Măgura Cașin, dar nici nu vreau să mă gândesc că am putea rata victoria”, a declarat Costică Ene.

Linia de clasament a celor de la Curița după victoria contra Siretului Bacău se prezintă astfel: 22 de meciuri disputate, 18 victorii, 2 egaluri, 2 înfrângeri, 80 de goluri marcate, 20 de goluri primite, 56 de puncte.

Pe locul 2 al clasamentului a urcat Viitorul Nicolae Bălcescu, care s-a impus clar, scor 4-0, pe teren propriu, în derby-ul cu AS Filipești. Dacă Viitorul Curița are 58 de puncte, echipa din comuna Nicolae Bălcescu a acumulat 48 de puncte.

Vom reveni și cu celelalte rezultate înregistrate