Polițiștii Secției Rurale 3 Onești au fost sesizați aseară, în jurul orei 20.00, de către o femeie de 49 de ani, cu domiciliul în comuna Buciumi, despre faptul că băiatul ei, de 10 ani, ar fi fost agresat sexual de un bărbat de 58 de ani.

Din informațiile aflate pe surse de redactorii UNU pe Trotuș, agresiunea s-ar fi petrecut de fapt pe raza comunei Oituz, acolo unde femeia care a reclamat violul locuiește cu întreaga familie, fără forme legale.

Micuțul ar fi fost agresat de un vecin de 58 de ani, necăsătorit, care locuia singur. Acesta i-ar fi introdus un deget în fund băiatului, scena fiind surprinsă de bunica victimei. Șocată, femeia le-a spus cele întâmplate părinților copilului, iar aceștia au anunțat imediat poliția.

Minorul a ajuns la spital, unde a primit îngrijiri medicale, în timp ce suspectul a fost reținut de polițiști.

Se pare că suspectul ar fi de loc din Dofteana.

“Bărbatul de 58 de ani a fost reținut de polițiști pentru o perioadă de 24 de ore și urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Onești cu propunerea de arestare preventivă. Cel în cauză este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de viol”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, inspector principal Cătălina Păduraru.