UPDATE – 12.49: Comunicat RAJA:

În cursul nopții trecute, echipele de intervenție RAJA SA și CRAB au reușit să remedieze și ultima avarie de pe conducta de aducțiune DN 800 mm Stația Tratare Dărmănești-Tg.Ocna-Onești. Imediat, lucrătorii companiei de apă din Bacău au repornit pomparea pe acest tronson, cu o lungime de aproape 29 km.

Având în vedere lungimea și diametrul conductei de aducțiune, dar și faptul că pe traseu mai sunt alimentate 5 localități, din estimările echipelor de intervenție, apa va ajunge la rezervorul Cuciur, de unde este alimentat orașul Onești, în această după-amiază, în jurul orei 15.00. În funcție de debitul apei ce ajunge în rezervor, RAJA Onești va relua alimentarea cu apă a abonaților din municipiu în această seară.

​​Asigurăm încă o dată, toți abonații din Onești, că imediat ce se va asigura nivelul minim de pompare din rezervorul Cuciur, echipele noastre vor efectua manevrele de vane pentru reluarea alimentării cu apă a municipiului Onești, în condițiile tehnice și de calitate prevăzute de lege.
​​
Vă mulțumim pentru înțelegere și vă cerem scuze pentru disconfortul creat! (Sursa: Biroul de presă RAJA Onești)

ȘTIREA INIȚIALĂ

Echipele S.C. CRAB S.A., alături de echipele RAJA, au lucrat toată noaptea, finalizând remedierea celei de-a cincea avarii pe conducta de aducțiune. Prin urmare, astăzi 17 septembrie 2019, s-a reluat furnizarea apei potabile în orașul Târgu Ocna, continuând manevrele de umplere a aducțiunii, până la Onești, se arată într-un comunicat al CRAB.

Mulțumim echipelor RAJA Constanța pentru sprijinul acordat și Primăriei orașului Târgu Ocna pentru implicare și mobilizare.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat, mai precizează CRAB.