UPDATE  – 18.38: DEȚINUTUL evadat azi la Târgu Ocna A FOST PRINS. Nu ajunsese prea departe (DETALII AICI)

ȘTIREA INIȚIALĂ

Marți,  18.02.2020, în jurul orei 1000, s-a constatat că persoana internată BARBU IONEL, în vârstă de 19 ani, sancționată cu măsura educativă a internării într-un centru educativ pentru săvârșirea infracțiunii de Tâlhărie calificată (art. 234 NCP), a părăsit, fără drept, Centrul Educativ Târgu Ocna.

În vederea capturării persoanei internate, au fost dispuse măsuri specifice: sesizarea Poliției Stațiunii Târgu Ocna,  Școlii Naționale de Pregătire a Agenților de Penitenciare Tg. Ocna, Penitenciarului- Spital Tg. Ocna, alarmarea personalului, trimiterea de echipe de căutare formate din personalul unităţii.

Fapta în cauză constituie evadare şi se pedepsește conform prevederilor articolului 285 din Codul Penal, cu închisoare de la șase luni la trei ani.

La momentul părăsirii Centrului Educativ, persoana internată era îmbracată cu: hanorac negru, pantaloni tip trening – negri.

Pentru orice  informaţie cu privire la  persoana în cauză,  apelaţi numărul unic de urgenţă 112 sau Centrul Educativ Târgu Ocna, la numărul de telefon: 0234-344434. (sursa: comunicat de presă centrul Educativ Târgu Ocna)