Operatorul serviciului de alimentare cu apă și canalizare din Onești, RAJA SA, a comunicat, în urmă cu puține momente, programul de furnizare a apei, în condițiile în care procesul de umplere a rezervoarelor de la Cuciur nu s-a încheiat, pentru a fi reluată alimentarea cu apă în regim continuu.

“În seara zilei de 20.09.2019, municipiul Onești va fi alimentat cu apă potabilă din rezervorul de la Stația de înmagazinare și tratare Cuciur, începând cu ora 20.00, pentru 2 ore.

Începând de mâine dimineață, dacă condițiile de acumulare se mențin, volumul apei din rezervoare va ajunge la nivelul minim pentru a putea alimenta inclusiv zonele cele mai îndepărtate de punctul de distribuție, în prezent, tehnic neexistând posibilitatea ca aceste rețele să fie alimentate în cantități suficiente.

RAJA S.A. asigură toți abonații că depune toate eforturile pentru refacerea stocului necesar de apă pentru alimentarea localității în cazul apariției unei noi avarii pe conducta de aducțiune, cât și pentru reluarea cât mai rapidă a furnizării apei potabile în regim permanent!”, se arată în comunicatul RAJA Onești.