Veste bună pentru oneșteni! Primul aparat de testare în masă pentru COVID-19 de la Spitalul Municipal Onești, care a fost achiziționat din donațiile oferite de oneșteni (simpli cetățeni și oameni de afaceri) și de Primăria Onești a fost montat și a primit avizele necesare pentru a putea fi pus în funcțiune.

Anunțul a fost făcut astăzi de primarul Nicolae Gnatiuc.

“Aparatul RT-PCR achiziţionat din donaţiile oferite de un număr mare de oneşteni, oameni de afaceri și Primăria Municipiului Onești este funcţional, am primit avizul de principiu de la DSP, care a fost trimis către Ministerul Sănătăţii în vederea obţinerii licenţei de funcţionare şi a testelor aferente și pentru a intra în programul național de testare COVID-PCR, astfel încât, în cel mai scurt timp posibil, oneştenii care au nevoie, să poată fi testaţi.

Mulţumesc încă odată tuturor celor implicaţi în această campanie prin care Spitalul din Oneşti a devenit primul spital din judeţul Bacău cu un aparat RT-PCR, care să permită testarea în masă COVID-19!”, a precizat edilul-șef al Oneștiului, pe pagina personal de Facebook. (sursa foto: facebook.com/PrimarOnesti)