Un echipaj de pompieri, unul SMURD și un echipaj de poliție au intervenit, conform procedurilor, în această seară (n.r. – luni, 29 octombrie), în jurul orei 17.00, după ce au fost alertați de o femeie în vârstă, la telefon, cu privire la faptul că un bărbat este căzut în albia râului Cașin, în zona stadionului CSM.

Ca de obicei în astfel de situații, lumea s-a strâns ca la urs, însă, din fericire, cazul nu a prezentat accente dramatice.

Din câte se pare, bărbatul, abțiguit bine după ce ar fi dat peste cap mai multe pahare cu alcool, în timp ce se deplasa cu bicicleta pe marginea digului ar fi pierdut controlul ghidonului și ar fi aterizat direct în albia râului.

Bărbatul în vârstă de circa 50 de ani a căzut cu tot cu bicicletă în albia râului undeva la aproximativ 200 de metri de pod, dar a fost recuperat rapid de pompieri și a fost preluat de paramedicii de pe ambulanța SMURD, care i-au imobilizat gâtul cu un guler special și i-au acordat îngrijirile medicale necesare.

“Bine că nu a fost decât o alertă falsă că, din ce mi-am dat seama, nu pare să se fi lovit prea tare. Cred că o să-l coste (n.r. – pe bărbatul lovit) ceva bănuți aventura asta, din ce știu eu intervențiile astea nu sunt gratuite, când nu sunt justificate”, a comentat incidentul un bărbat care a asistat la întreaga scenă. “Se vede că suntem o comunitate mică. Cum vedem un girofar aprins, cum ne întrebăm: cine?, cine?”, a mai adăugat acesta.