Pentru remedierea unei avarii apărute pe conducta de apă brută baraj Poiana Uzului – Stație de tratare a apei Dărmănești aparținând SC CRAB SA, mâine, 02.08.2018, începând cu ora 07.00, se va întrerupe total alimentarea cu apă potabilă a municipiului Onești, până la terminarea lucrărilor care se estimează la o durată de aproximativ 10 ore, la care se mai adaugă aproximativ 12 ore timpul de umplere a conductei de aducțiune.

Având în vedere lungimea conductei de aducțiune, dar și vechimea acesteia, încă de la preluare, lucrătorii RAJA au luat măsurile necesare ca, în cazul apariției unei avarii pe acest tronson, orașul Onești să nu sufere de lipsa apei potabile aproximativ 24 de ore. Astfel, echipele de permanență au avut grijă ca rezervorul de apă Cuciur să fie plin. În această situație, furnizarea apei potabile în municipiul Onești va fi întreruptă începând de mâine dimineață, 02.08.2018, ora 08.00. SC RAJA SA va alimenta orașul Onești, cu apă potabilă din rezervor, mâine seară, între orele 17.30- 21.30.

Reluarea furnizării apei potabile în regim normal în municipiul Onești se va face în funcție de timpul de umplere a conductei de aducțiune, care se estimează la aproximativ 12 ore.

RAJA SA Constanța, în calitate de Operator-Cumpărător al apei potabile vândută – furnizată de către SC COMPANIA REGIONALĂ DE APĂ BACĂU SA, asigură reprezentații CRAB, de tot suportul necesar, logistic și forță de muncă.

Ne cerem scuze față de oneșteni, cărora le dăm asigurări că, de îndata ce echipele CRAB vor remedia avaria, lucrătorii RAJA vor efectua manevrele de vane necesare pentru reluarea furnizării apei potabile în oraș.

Sursa: Biroul de presă RAJA Onești