Polițiștii rutieri băcăuani care au efectuat cercetările la fața locului în cazul accidentului de astăzi de pe DN2 – E85 au stabilit cauzele producerii evenimentului soldat cu doi răniți ușor și pagube materiale, una dintre mașinile implicate fiind cuprinsă de flăcări imediat după impact (ȘTIREA INIȚIALĂ AICI).

“Astăzi,  în jurul orei 12.00, un conducător auto de 52 de ani,  în timp ce conducea un autoturism pe Dn 2-E 85, din direcția Roman către Bacău, în afara localității Berești-Bistrița, ar fi efectuat manevra de întoarcere prin loc nepermis și fără să se asigure și ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de un tânăr  de 19 ani, din județul Neamț.

Din impact, autoturismul condus regulamentar a ricoșat în șanț și a ars.

Ambii conducători auto au fost răniți ușor.

Cei doi au fost testați cu aparatul etilotest în vederea stabilirii alcoolemiei, rezultatul fiind negativ în cazul ambilor.

Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, inspector principal Cătălina Păduraru.