UPDATE – 10.51: La nivelul județului Bacău, la ora 09.20 nu mai erau consumatori nealimentați cu energie electrică.

Pe de altă parte, în municipiul Moinești, pe strada Oborului, se desfășoară o acțiune de degajare de copaci (plopi), ce pun în pericol trecătorii și casele din apropiere.

UPDATE – 09.35: Potrivit ISU Bacău, care citează surse DelGaz Grid, la ora 08.00 sunt fără curent electric 9 localități. Celor enumerate mai jos li s-a adăugat și Târgu Ocna. Probleme cu alimentarea cu energie electrică sunt și în anumite zone din Onești. Numărul total al locuințelor nealimentate cu energie electrică din cauza distrugerilor provocate de furtuna de azi-noapte a crescut la 5.234.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Mai multe localități din județul Bacău au rămas fără energie electrică, în urma furtunii de azi-noapte, informează ISU Bacău.

Potrivit ISU Bacău și a informării DelGaz Grid, la ora 06:00 erau afectate total de lipsa energiei electrice un număr de 8 localități (Oituz, Ferăstrău, Piștoaia, Hârja, Nineasa, Bahna, Calcii, Poiana Sărată), în timp ce localitatea Bogdănești este afectată parțial.

În total, 4.027 de consumatori sunt nealimentați la această oră, după ce 32 de posturi de transformare au rămas nealimentate, o linie electrică fiind afectată parțial de furtună.

În momentul de față acționează o echipă de la DelGaz Grid pentru identificare, izolare defecțiune și realimentarea consumatorilor afectați cu energie electrică.

Vom reveni cu amănunte.