Viitorul Onești aproape că a scăpat de grijile retrogradării, după meciul de astăzi, de pe teren propriu, cu Ciucaș Tărlungeni, din etapa a 3-a a play-out-ului Ligii 3, Seria 5. Elevii antrenorului Florin Croitoru s-au impus cu scorul de 2-0 și au acumulat 23 de puncte, cu 10 puncte mai mult decât învinșii lor de astăzi, care ocupă ultima poziție retrogradabilă.

Viitorul Onești a avut un start perfect de meci, Roberto Bortoș reușind să deschidă scorul în minutul 6.

În minutul 34, același Roberto Bortoș a realizat „dubla”, cu un șut bine plasat, de la circa 16 metri.

Ciucaș Tărlungeni a încercat să revină în meci, dar trupa lui Florin Croitoru a dat dovadă de maturitate și nu i-a oferit adversarei prea multe șanse să se apropie periculos de poarta apărată de Rareș Martin.

Victoria obținută astăzi de „alb-verzi” reprezintă și un cadou pentru Magda Fudulache. Fiica patronului Mihai Fudulache, care este și componentă de bază a echipei feminine a Viitorului Onești, a împlinit chiar în această zi frumoasa vârstă de 16 ani, ei revenindu-i onoarea de a da lovitura de începere, în aplauzele publicului.

„Urăm La Mulți Ani cu sănătate și bucurii numărului 10 al echipei noastre feminine, Magda Fudulache! Fie ca ziua ta să fie la fel de plină de energie, pasiune și entuziasm precum momentele pe terenul de joc. La Mulți Ani și mult succes!”, au transmis reprezentanții Viitorului, pe pagina oficială de Facebook a clubului.