Sursa foto: www.facebook.com/Echrem Gafar

UPDATE – 29 decembrie, 00.31: Din spusele martorilor oculari, tir-ul era oprit pe partea dreaptă, în direcția de mers Onești – Adjud, iar conducătorul auto a pierdut controlul volanului și a intrat în tir, venind dinspre Adjud. Aceeași martori oculari susțin că șoferul mașinii mici conducea cu viteză foarte mare, având în vedere că se afla pe raza orașului, unde limita maximă admisă este de 50 km/h.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Un accident rutier s-a petrecut vineri, 28 decembrie, în jurul orei 23.50, în Onești, pe Calea Mărășești, în urma căruia trei persoane au fost rănite.

În accident au fost implicate un autoturism și un tir, coliziunea petrecându-se în apropierea motelului Migdal, de la intrarea în oraș dinspre Adjud.

S-au deplasat la fața locului o autospecială cu apă și spumă, o ambulanță SMURD și o ambulanță de la Servciului de Ambulanță Județean Bacău – Substația Onești. În urma evenimentului au fost preluate trei victime conștiente. O victimă de către SMURD Onești și două de către SAJ. Totodată s-au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor”, ne-a declarat mr. Andrei Grecu, purtătorul de cuvânt al ISU Bacău.

Vom reveni cu amănunte.