UPDATE – 08.41: Polițiștii rutieri băcăuani au stabilit CAUZA accidentului MORTAL de azi-dimineață, de la Răcăciuni – DETALII AICI

ȘTIREA INIȚIALĂ

O persoană a decedat și alte două au suferit multiple traumatisme în urma unui accident rutier petrecut în această dimineață, în jurul orelor 04.20, pe DN 2 – E 85, pe raza localității Răcăciuni, județul Bacău.

În accident au fost implicate un TIR care transporta legume și fructe și un autoturism marca Renault Megane.

Nu se cunosc deocamdată împrejurările în care a avut loc accidentul.

La fața locului s-au deplasat un echipaj de pompieri de la Descarcerare Grea, două autospeciale cu apă și spumă de la Detașamentul de Pompieri Sascut, și două echipaje SMURD și un echipaj SAJ.

În urma accidentului au rezultat trei victime încarcerate, una dintre acestea fiind găsită decedată de către pompierii băcăuani.

În urma accidentului au rezultat o victimă de sex masculin, conștientă, care a fost preluată de SMURD Sascut, o victimă de sex feminin, conștientă, preluată de o ambulanță din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Bacău, și o victimă de sex masculin – decedată. Au fost asigurate măsurile PSI”, ne-a declarat mr. Andrei Grecu, purtătorul de cuvânt al ISU Bacău.

Vom reveni cu amănunte.