Zeci de turiști care au ajuns, în acest weekend, în stațiunea Slănic Moldova, la restaurantul Cascada, s-au bucurat, pe lângă priveliștea de vis și de soare, de un adevărat răsfăț culinar. Pastramă de oaie, mici, cârnați sau cartofi țărănești, pește, dovlecei și ciuperci la grătar, varză călită cu afumătură și câte și mai câte bunătăți.

Turiștii s-au înghesuit pe terasa restaurantului Cascada. Aerul tare, de munte, le-a făcut poftă de mâncare. Doar că au avut atâtea opțiuni, că aproape că nu au știut ce să pună în farfurie.

Un adevărat festin culinar, de care turiștii care ajung la restaurantul Cascada de la Slănic Moldova vor tot avea parte în această vară, după ce între proprietarul localului și măcelăria tradițională Roger & Bunghez s-a stabilit un nou acord de colaborare.

“Începând cu data de 16.06.2019, Măcelaria tradițională Roger & Bunghez face parte din noul proiect al Restaurantului și terasei Cascada din stațiunea Slănic Moldova.
Vă așteptăm în număr cât mai mare să vă delectați cu numeroasele bucate tradiționale și voie bună alături de Nelu Ploieșteanu!”,
a precizat Alin Bunghez.

Atmosfera la restaurantul Cascada din Slănic Moldova este întreținută, seară de seară, de unul dintre cei mai renumiți interpreți de muzică lăutărească din țară – Nelu Ploieșteanu. (foto: facebook.com/alin.bunghez)