UPDATE – 09.05: Un bărbat de 42 de ani și o femeie de 44 de ani AU MURIT în ACCIDENTUL TERIBIL de lângă ONEȘTI. Ce spun polițiștii – DETALII AICI

ȘTIREA INIȚIALĂ

Un accident cumplit a avut loc, în această dimineață, pe DN 11 Onești – Bacău, în urma căruia două persoane și-au pierdut viața și una a fost rănită. În accident au fost implicate un autotren și un autoturism.

„La ora 07.28, pompierii băcăuani au fost solicitați să intervină în urma unui accident rutier produs între un autotren și un autoturism, care a avut loc pe raza comunei Helegiu.

Imediat, la fața locului, s-a deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă, un echipaj SMURD și două ambulanțe SAJ.

În urma accidentului, au rezultat trei victime inconștiente, descarcerate de pompierii băcăuani, între care una cu semne vitale și două fără semne vitale.

Victima cu semne vitale a fost preluată de echipajul SMURD și transportată la CPU Onești. Cele două victime fără semne vitale sunt preluate de de către echipajele SAJ”, au declarat reprezentanții ISU Bacău. (foto: ISU Bacău)