UPDATE – 09.05: Un bărbat de 42 de ani și o femeie de 44 de ani AU MURIT în ACCIDENTUL TERIBIL de lângă ONEȘTI. Ce spun polițiștii – DETALII AICI

UPDATE – 08.43: Primele imagini de la locul ACCIDENTULUI MORTAL de lângă ONEȘTI. Polițiștii spun că accidentul a avut loc pe raza comunei Helegiu, cum s-a comunicat inițial – VEZI AICI

ȘTIREA INIȚIALĂ

Un accident cumplit a avut loc, în această dimineață, pe DN 11 Onești – Bacău, pe raza comunei Bârsănești, după ce un TIR și un autoturism au intrat în coliziune violentă. În urma impactului au rezultat doi morți și o persoană rănită grav, care a fost transportată la CPU Onești.

„La ora 07.28, pompierii băcăuani au fost solicitați să intervină în urma unui accident rutier produs între un autotren și un autoturism, care a avut loc pe raza localității Bârsănești.

Imediat, la fața locului, s-a deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă, un echipaj SMURD și două ambulanțe SAJ.

În urma accidentului, au rezultat trei victime inconștiente, descarcerate de pompierii băcăuani, între care una cu semne vitale și două fără semne vitale.

Victima cu semne vitale a fost preluată de echipajul SMURD și transportată la CPU Onești. Cele două victime fără semne vitale sunt preluate de de către echipajele SAJ”, au declarat reprezentanții ISU Bacău. (foto: imagine ilustrativă)

Știre în curs de actualizare.