Un bărbat din Onești, care se deplasa cu mașina pe DN 11A, pe direcția Onești – Adjud, a scăpat ca prin urechile acului dintr-un accident care s-ar fi putut solda cu urmări dintre cele mai grave, după ce a ațipit la volan și a părăsit carosabilul.

Evenimentul rutier s-a petrecut în această dimineață, în jurul orei 03.30, pe DN 11A, într-o curbă periculoasă de pe raza comunei Cornățel.

Cel mai probabil, șoferul a pierdut controlul volanului după ce a ațipit la volan, pentru câteva fracțiuni de secundă. Mașina a părăsit carosabilul, a acroșat un indicator rutier, apoi a rupt un pom după care s-a oprit într-un cap de pod.

Localnicii s-au trezit speriați din somn de zgomotul puternic, iar când au văzut ce s-a întâmplat au sunat la “112”, la fața locului ajungând imediat un echipaj de poliție, un echipaj medical din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Bacău – Substația Onești și o autospecială cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Onești.

Din fericire, șoferul a suferit leziuni minore astfel că în prezența agenților de poliție a refuzat transportul la spitalul din Onești.

Oamenii spun că bărbatul din Onești implicat în accident mergea la pescuit.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii rutieri oneșteni au deschis o anchetă pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Pompierii oneșteni au asigurat măsurile PSI.