UPDATE – 11.12: Pompierii au reușit să lichideze incendiul, însă flăcările au provocat distrugeri importante. „La construcţia duplex, au ars acoperişul pe o suprafaţă de circa 240 mp şi circa 120 mp camere de locuit. La construcţia de tip P+1 au ars circa 10 mp din acoperiş”, a declarat Ema Tereş.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Un incendiu puternic a izbucnit, miercuri dimineață, în comuna Traian, județul Bacău, după ce două imobile au fost cuprinse de flăcări.

„În cursul acestei dimineți, am fost solicitați să intervenim, în urma unui apel primit pe Numărul Unic pentru Apeluri de Urgență, care anunța producerea unui incendiu la o casă de locuit din localitatea Traian.

De urgență, la locul indicat, s-au deplasat 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă, un echipaj SMURD și o autospecială de primă intervenție și comandă, încadrate cu 23 de pompieri militari.

La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta la nivelul a două imobile, este vorba despre un duplex și o casa de tipul parter plus etaj, construcțiile fiind lipite.

Din fericire, nu sunt înregistrate victime”, a declarat Ema Tereş, purtătorul de cuvânt al ISU Bacău.